Újranyitási általános tájékoztató

Újranyitási általános tájékoztató

Kedves Ügyfeleink, Pályázóink!

Újranyitási általános tájékoztató

A koronavírus-járvány következtében történő bezárást követően a SALIO Kft. a járványügyi szabályok betartásával 2020. júniusban újranyitja központi irodáját a Lurdy Irodaházban, valamint szekszárdi irodáját.

Mindannyiunk biztonsága érdekében kérjük Önöktől az alábbi járványügyi szabályok, kérések betartását.

  • Kérjük, hogy amennyiben betegség jeleit, vagy az elmúlt két hétben a koronavírus-fertőzés tüneteinek valamelyikét érzékelik magukon, ne jelenjenek meg interjún, valamint személyes egyeztetésen! Munkatársaink segítenek új időpontot találni
  • Az irodába érkezve és azt elhagyva a folyosón található mosdóban mossa, valamint fertőtlenítse kezeit fertőtlenítővel. (Tájékozódásban kérje kollégáink segítségét
  • Tüsszentéskor, köhögéskor az arc, száj takarása zsebkendővel vagy könyökhajlattal, különösen, ha az érintett személy nem visel maszkot.
  • Kollégáink minden megbeszélés, interjú, találkozó után szellőztetik a helységet és felület fertőtlenítő spray, illetve fertőtlenítő kendő használatával tisztítják le az asztalokat és egyéb felületeket.

Az irodánkba érkező Ügyfelek, Vendégek óvintézkedéseinket és a higiéniás rendszabályokat megjelenésükkel tudomásul veszik, szem előtt tartják, lehetőség szerint maradéktalanul betartják.

A fenti kérések a koronavírus terjedésének korlátozása, ügyfeleink, vendégeink, munkatársaink egészségének megtartása érdekében születtek.

A SALIO Kft. legfontosabb értéke az ember, ezen érték köré építjük a vállalati kultúránkat, és ennek próbálunk megfelelni a jelenlegi helyzetben is.

Kérjük szíves együttműködésüket a kockázatok elkerülése és mérséklése érdekében! Az egészségünk mindannyiunk szívügye kell, hogy legyen!

Köszönjük együttműködését!
SALIO Személyzeti Tanácsadó Kft.


Salio a Facebookon

Keresse állásközvetítő irodánkat a legnagyobb közösségi oldalon is. Aktuális hirdetéseinket itt is nyomon követheti, megtekintheti.
Irodánkat megtalálja Budapesten a Lurdy házban, valamint Szekszárdon, a Tartsay utcán is! Bővebb információ és kapcsolatfelvétel

Újranyitási általános tájékoztató

Közös feladat

Közös feladat

A világszinten kialakult járványügyi helyzet, a legnehezebb közös feladatunk eddigi életünkben. Az esetlegesen lecsökkent megrendelések és feladatok mellett a (talán egyetlen) pozitív hozadéka az lehet, hogy van idő RENDET TENNI, TERVEZNI, ÚJ STRATÉGIÁBAN gondolkodni.

A SALIO Kft. szakértő csapata több éves tudással és tapasztalattal rendelkezik az emberi erőforrás menedzsment területén. Ezúton kínáljuk fel segítségünket ebben a válságkezelést igénylő időszakban.

Amiben segítünk:

  1. RAKJUNK RENDET a meglévő dokumentum sablonokban: hozzunk létre hiányzókat, frissítsük fel a meglévőket!

munkaköri leírások, munkaszerződések, belső szabályzatok, stb.

2. GONDOLJUK ÁT és alkossuk meg a HR STRATÉGIÁT

2020 hátralévő hónapjaiban mire fókuszálunk? Hogyan induljon 2021?

3. ÉPÍTSÜK FEL A MUNKÁLTATÓ IMIDZSÉT

Milyen munkáltató kívánunk lenni a jövőben? Hogyan gondoljanak ránk kollégáink?

Tanácsadói díjainkat a kialakult válsághelyzethez mérten igazítjuk.
Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésükre!

rakjrendet #légyhatékony #HR ”