ebikeshop logó

Partnerünk, Magyarország legnagyobb, márkafüggetlen és piacvezető prémium elektromos rásegítésű kerékpárok (ebike) forgalmazásával foglalkozó Ebringa Zrt.
Ebike szakkereskedésként tíz éve, országszerte már hat bemutatóteremben szolgáljuk ki vásárlóinkat.
Az Ebringa Zrt. (ebikeshop) törökbálinti üzletébe

ELEKTROMOS KERÉKPÁR ÉRTÉKESÍTŐ

munkatársat keresünk.

Mire számíthatsz?

 • Prémium, magas presztízsű ügyfelek, akik vásárlási szándékkal érkeznek hozzád:
  Olyan ügyfélkörrel dolgozhatsz, akik komoly vásárlási szándékkal érkeznek a bemutató terembe, tisztában vannak az elektromos kerékpárok áraival. Számukra a legfontosabb, hogy prémium kiszolgálást, maximális segítségnyújtást kapjanak annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb bicajt vásárolják meg. Az elektromos kerékpárok ára 1 milliótól – 5 millió forintig terjed, így Te képviseled a kerékpárok piacán a „csúcskategóriát”. Nincsen hideghívás, nincs tukmálás, helyette a vásárló igényeinek figyelembevételével történik a személyre szabott tanácsadás. Kiemelkedőek a termékek, így bátran a nevedet adhatod hozzá és az ügyfelek is hálásak lesznek a segítségedért.
 • Kiváló munkakörülmények, változatos és felelősségteljes munkakör:
  Számítógéppel történik az adminisztráció, így nincsenek papírtengerek. Az ügyfél kezelést fejlett CRM rendszer biztosítja. A munkaeszközök újak, a bemutató terem felszereltsége prémium minőségű. Támogató, segítőkész csapatba érkezel, ahol jól fogod magadat érezni.
  Újításaidra, ötleteidre vevők vagyunk, hiszen számunkra az a fontos, hogy a munkafolyamat hatékony legyen. Ötletedet pedig valósítsuk meg közösen. Az értékesítésen túl bevonunk különböző projektekbe, így Te is aktívan részese leszel a szervezet dinamikus fejlődésének.
 • Megbízhatóság, stabilitás, tervezhetőség:
  A több, mint 12 éves cégünk Magyarországon piacvezető a prémium elektromos rásegítésű kerékpárok piacán, mely évente milliárdos árbevételt generál. Hat bemutató teremben szolgáljuk ki vásárlóinkat országszerte. A saját piacunkon innovatívak vagyunk, a Magyarországi elektromos kerékpár kereskedők 95 %-a évente a mi oktatásunkon vesz részt, így példamutató szakmai tudás jellemzi a mindennapjainkat, amelyre nagyon büszkék vagyunk. Ezek ellenére családias munkakörnyezet és barátságos hangulat jellemzi a munkánkat. A fizetés teljes egészében bejelentett, mindig időben érkezik. Negyedévente értékesítési eredménytől függő magas jutalmat kaphatsz, és ha a kerékpár a szenvedélyed, kedvezményesen vásárolhatsz magadnak csúcskategóriás elektromos bicajt. Minden értékesítési eredmény óránként frissül, így a jutalék és a teljesítmény folyamatosan nyomon követhető és tervezhető.

Az új munkatárs feladata

 • Vevői tanácsadás és a vásárlói igényeinek kiszolgálása
 • Kapcsolattartás a beszállítókkal, partnerekkel
 • Rendelések nyomon követése, lebonyolítása
 • Webshop adatainak naprakészen tartása
 • Áruk bevételezése, pontos árazás ellenőrzése

Amit várunk a pályázóktól

 • Értékesítésben és ügyfélkiszolgálásban szerzett tapasztalat
 • Jó kommunikációs képesség
 • Határozott fellépés és ügyfélközpontú hozzáállás
 • Erős problémamegoldási képesség
 • Legalább középfokú végzettség
 • Felhasználói szintű számítógépes ismeretek

Munkavégzés helye:

Törökbálint

Jelentkezés: job@salio.hu

Ha mindezzel azonosulni tudsz, ezt keresed, ez a Te világod: jelentkezz és dolgozz a jövő közlekedési eszközeivel!

A SALIO Kft. Adatvédelmi Tájékoztatója

Tájékoztatjuk, hogy a hirdetésre történő jelentkezésével elfogadja az Adatvédelmi Tájékoztatónkban foglaltakat.


Salio a Facebookon

Keresse állásközvetítő irodánkat a legnagyobb közösségi oldalon is. Aktuális hirdetéseinket itt is nyomon követheti, megtekintheti!