Sajtómegjelenés

„Ha csak módszereket tanulsz meg, a módszereknek a foglya leszel. Míg ha elveket sajátítasz el, akkor saját magad gondolhatod ki a módszereidet.”

/Ralph Waldo Emmerson/

HR és IT kapcsolata

HR Magazin – 2012 01.

A feleség elküldi az informatikus férjet vásárolni: – Hozzál margarint, és ha van tojás, hozzál tízet!Hazajön a férj, letesz tíz margarint az asztalra és azt mondja: – Volt tojás.

HRTrEnD rendezvény - megtörtént

2012. 02.23.

A programot a MOMENTOWN társulat improvizációi színesítették! A szakmai program után egy exkluzív RÖGV-EST előadás is bemutatásra került

Pályázói elégedettség-mérés

2011.

Büszkék vagyunk rá, hogy 2011-ben HR Szakértői Irodánk által a Megbízóink felé bemutatott és/vagy kiközvetített pályázóktól az alábbi értékeléseket kaptuk.

SALIO Senior 50+ program

Stratégiai HR szakértő irodánk hitvallása, hogy Megbízóinknál a megfelelő embert közvetítsük ki a megfelelő pozícióra. Nem a legjobbat – a legalkalmasabbat. Ennek szellemében azonos módon támogatjuk Jelöltjeink munkába állítását, mind a pályakezdők, mind az idősebb, senior korosztály esetében is.

Gyakornokok helyzete- publikáció

2011.január 9.

A megfelelő pályaválasztás leginkább a gyakorlati helyeken dől el. A cégek a minőségi utánpótlás biztosítását kapják a rendszertől. A két félnek azonban úgy kell egymásra találnia, hogy saját érdekeik ne sérüljenek, és a haszon maximális legyen.

Munkáltatói referencia- publikáció

2011. janár 9.

Pontos, lényegre törő kép az adott személyiségről és munkavégzéséről. Ez a referencia célja. Sokszor azonban torzítja ezt a kitűnő találati aránnyal működő eszközt az emberi
faktor.